Welcome, Guest Login|Sign Out

0
[postlink] http://lawakria.blogspot.com/2015/08/lawak-cikgu-tension-ajar-dalam-kelas.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=K56SaurK9zIendofvid
[starttext]

Anda mungkin pernah dapat video ni dalam WhatsApp anda. Memang lawak betul anak-anak murid tu. Antonim semua kata-kata cikgu. Hahaha....Anda layan jer lah !


=====================
NAK TAMBAH DUIT POKET ? KLIK SINI
=====================


[endtext]

Lawak Cikgu Tension Ajar Dalam Kelas

0
[postlink] http://lawakria.blogspot.com/2015/08/httpswww.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=6h4Q_QJU8Vwendofvid
[starttext]

Korang pasti tergelak tengok video ini. Macam-macam design handphone ada.
Tengok babak paling last. Bapak segala telefon.
Layan !

=============================
NAK TAHU CARA JANA DUIT DARI HANDPHONE ?
=============================

[endtext]

Lawak Handphone Pelik Orang Jepun

0
[postlink] http://lawakria.blogspot.com/2012/04/pertahanan-diri-realiti-vs-fantasilol.html[/postlink]
http://www.youtube.com/watch?v=A_aXvGn8C7Mendofvid
[starttext]
Dalam latihan bolehlah buat gaya canggih manggih. Itu fantasi. Tetapi dalam dunia realiti dah jadi macam koboi dah. Jurus tak ke mana, langkah berterabur dan semua jadi carca merba. Nak elak kena, tak elak pun kena. Hehehe....Pernah tak korang ada pengalaman bergaduh ala-ala kungfu gitu ?

Kate qo....

Kalaulah ada teknik rahsia untuk mempertahankan diri ni...kan ok ?? http://bit.ly/rahsia-bela-diri



[endtext]

Pertahanan Diri-Realiti vs Fantasi..LOL

0
[postlink] http://lawakria.blogspot.com/2011/12/louis-armstrong-berus-gigi-farady.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=qsiCiePUstcendofvid
[starttext]
Ini satu kerja edit suara dari Faradyable. Hampir sama miming mulutnya dengan lirik yang direka. Yang lawak tu...tah camner tengah citer pasal berus gigi tetibe jer pasal Sup Telur. Memang kelakar walaupun dah nengok berkali-kali. Cuba korang layan video ni, pasti korang pun tergelak. Bolehlah....setakat nak release kan tension tu sikit lepas balik kerja selepas menempuh trafik jam kat jalan tadi. Hehehe...

P/S - Menghadapi masalah asyik join bisnes online sana sini tapi duit keluar sahaja tiada yang masuk ? Kenapa tak belajar dahulu macamana buat PROMOSI PERCUMA di internet http://rebiz2u.ws


[endtext]

Louis Armstrong - Berus Gigi (Farady)

0
[postlink] http://lawakria.blogspot.com/2011/12/iklan-lawak-bmw.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=iwZNL4_6rrAendofvid
[starttext]
Iklan macam ni menelan belanja yang besar kan. Tapi memang terbaiklah walaupun menipu jer tu.

Orang akan ingat iklan BMW ni. Ada ker iklan kat Malaysia yang ala-ala camni ek ??
[endtext]

Iklan Lawak BMW

0
[postlink] http://lawakria.blogspot.com/2011/12/baby-becok-giler.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=3zLbuk3z4BQendofvid
[starttext]
Becok giler a.k.a Banyak Cakap punya baby nie. Aku tak taulah video ni dirakam tahun bila, tapi tahap kebecokan baby ni kalau nak di imaginkan bila dah besor (tah..tah...dah besor pe baby nie) mesti jenis suka membebel kan.
[endtext]

Baby Becok Giler

2
[postlink] http://lawakria.blogspot.com/2011/08/aksi-pecah-rumah-yang-lawak.html[/postlink]
http://www.youtube.com/watch?v=aSXl8jrtTTUendofvid
[starttext]
Itulah padahnya kalau ada niat nak mencuri. Gelihati betul aku nengok aksi perompak nak pecah rumah. Alih-alih cuma dapat pecah pagar jer....

Mak dan ayah dah pesan jangan mencuri. Hah..sekarang apa dah jadi. Part yang lawak tu korang nengok lah nanti yer.

[endtext]

Aksi Pecah Rumah Yang Lawak

2
[postlink] http://lawakria.blogspot.com/2011/05/nak-surprise-kononini-pulak-jadinya.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=-YKmyduMrhsendofvid
[starttext]
Lawak betullah video ni. Walaupun sengal pada orang yang upload video di Youtube ni. Tapi buat aku marah gelak gila dengan aksi kawan-kawan pejabat "dia".

Kesian kawan-kawan dia. Spoil tahap gaban betul.

Jom layannn.....


[endtext]

Nak Surprise Konon...Ini Pulak Jadinya

0
[postlink] http://lawakria.blogspot.com/2011/05/ultraman-yang-pelupahahaha.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=JQPTbY8I_WIendofvid
[starttext]
Klip video ni adalah satu babak lakonan lawak ultraman yang dah lupa kuasa nya. Jom layan...

Sila komen kat bawah nie. Hehehe....

Sekali lupa step daaa.......

[Sila pilih CATEGORIES untuk lihat video-video lawak yang lain]

[endtext]

Ultraman Yang Pelupa...Hahaha.

0
[postlink] http://lawakria.blogspot.com/2011/05/iklan-lawak-yang-serammmmm.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=vcBQJjU8-gwendofvid
[starttext]
Jika anda seorang penakut saya nasihatkan jangan tengok iklan ni. Kalau anda berani suam-suam kuku jangan tonton tengah malam atau atas pukul 12mlm.

Anda akan tahu apa yang lawaknya nanti dipenghujung video ini nanti. Hehehe.....

Anda nak tengok iklan handrill power giler - KLIK SINI



[endtext]

Iklan Lawak Yang Serammmmm!!!

0
[postlink] http://lawakria.blogspot.com/2011/04/mr-bean-library.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=RyDY0hiMZy8endofvid
[starttext]
Lawak Mr Bean di perpustakaan yang sengal. Kalau kat perpustakaan kan kena diam.

Jom tonton video ni. Nak kenakan orang.......diri sendiri terkena. Hahaha....


[endtext]

Mr Bean @ Library

0
[postlink] http://lawakria.blogspot.com/2011/04/gelagat-pemandu-wanita.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=5403aLLmkU8endofvid
[starttext]
Adakah ini gelagat wanita/perempuan/girl bawa kereta ? Mereka adalah makhluk yang sangat berhati-hati dalam semua hal. Tak semua video ni perempuan yang memandu. Video scene 2nd last macam lelaki. Tahlah korang tengoklah sendiri.

Apa komen anda pasal video nie ?

Yang tak boleh tahan tengok tu part yang akhir tu.. Perghhhh......drift tuuu...



=======================================================================
Khas Buat Wanita Yang Dah Bosan Bekerja Di Pejabat Dan Ingin Meluangkan Masa Bersama Keluarga. Di Sini Ada Panduan Menjana Wang Dari Rumah. Nak Tahu KLIK SINI
=======================================================================

[endtext]

Gelagat Pemandu Wanita

Sponsored by

There was an error in this gadget

Followers